om knit by moltrup

Hvem er jeg?

Mit navn er Christine Moltrup Holm, og jeg bor i Haderslev sammen med min mand og to døtre.

Jeg har altid været draget af farver, og jeg elsker at være kreativ. Denne kærlighed har nu udviklet sig til en hobbyvirksomhed, jeg driver selv (med lidt hjælp og tålmodighed fra min mand). 

Jeg har strikket on/off i mange år, men er nu begyndt at lave mine egne opskrifter, som alle er nemme at gå til, selv for begyndere. Strikkeopskrifter har ofte været skræmmende for mig at gå i gang med, da de kan virke uoverskuelige med mange forkortelser og svære teknikker. Jeg vil gerne sprede strikkeglæde, selv hos dem der også er nervøse for at starte op. Derfor er alle mine opskrifter enkle, korte og nemme at gå til. Du kan købe dem alle i webshoppen og får dem derefter tilsendt på email, lige til at tage i brug. 

IMG_0684.heic

Mine produkter og værdier

Jeg arbejder ud fra principper om bæredygtighed, økologi og unika produkter i god kvalitet. Jeg køber mit garn i England og sørger for, at det er de bedste fibre på markedet. Her er altså tale om luksusprodukter, som kun findes i meget begrænsede oplæg. Det er særligt lækkert Merino, Silke, Kashmir og Mohair der drager mig, så det er naturligvis også disse kvaliteter jeg køber ind. Det er dyrere end meget af det, du kan få hos større garnproducenter og butikker, men her er også tale om noget garn, hvor man virkelig kan se og mærke kvaliteten. Hvert fed har jeg haft i hænderne fra start til slut, og bearbejdet efter alle kunstens regler. Så slutproduktet bliver noget naboen helt sikkert ikke har. 

 

Jeg bruger syrefarver til farvning af mit garn. Det lyder måske lidt farligt, men garnet lægges i blød i helt naturlig citronsyre. Dette klargør fibrene, så de er i stand til at tage imod de farvepigmenter, jeg derefter lægger på i hånden. Det er en konstant proces at farve garnet så bæredygtigt som muligt, og med brug af så lidt vand og el jeg kan slippe afsted med. Derudover arbejder jeg ud fra et princip om mindst mulig spild, både under farvning, men også i fragt og emballage. 

 

Forhandlermuligheder

Jeg er en privatdrevet virksomhed, der producerer eget garn og opskrifter hjemme. De sælges primært fra min hjemmeside og udvalgte forhandlere. Find dem her
Er du interesseret i at forhandle mine varer i din butik/Webshop, så tag endelig kontakt til mig på info@knitbymoltrup.com