top of page

Handelsbetingelser

KNIT BY MOLTRUP

Aarøsund landevej 150
6100 Haderslev
CVR: 41037946
Mail: info@knitbymoltrup.com
telefon: 21631518

SHIPPING 

Alle priser er inkl. dansk moms, og er dagspriser.

Jeg sender fortrinsvist med DAO pakkeshop. Jeg afsender seneste 1-3 dage fra ordren er modtaget, men der tages forbehold for eventuelle forsinkelser af leveringen forårsaget af DAO. 

RETUR OG REKLAMaTION

Du har 14 dages returret fra du modtager din vare. Du betaler selv returforsendelsen og varen skal være i samme stand som ved modtagelse - ubrugt, og uden lugt af fx røg. Du er forpligtet til at meddele at du fortryder din vare. Pakker der ikke afhentes i en pakkeshop, betragtes ikke som en gyldig returnering

Hvis du har betalt for fragt i din originale ordre, vil du ikke få refunderet fragtprisen ved returnering.

 

Ønsker du at returnere dine varer efter de 14 dage, er jeg ikke forpligtet til at tage imod returneringen, du vil i stedet kunne modtage et tilgodebevis på det beløb du ønsker refunderet.

Hvis der er fejl i din ordre eller varen ikke lever op til dine forventinger, så skriv til mig på info@knitbymoltrup.com.

Kontakt altid Knit by Moltrup inden du sender din vare retur. 

Opvundne fed tages IKKE retur. 

FORBEHOLD

Jeg tager forbehold for evt. forskelle i farver fra de billeder du ser på din skærm, da de kan variere fra skræm til skræm. Jeg bestræber mig på at tage så farveægte billeder som muligt, men det vil aldrig svare 100% til den ægte vare. 

bottom of page